contact

Mail ons!

Gemeentebureau B.V. te Haarlem

ln.uaerubetneemeg@ofni

Gemeentebureau, maakt informatie inzichtelijk!

Wij vormen een jonge organisatie die opereert op het raakvlak van organisatie en automatisering. Onze klanten zijn afkomstig uit zowel de non-profit sector als de profit sector. Variërend van lokale overheden en zorginstellingen tot beursgenoteerde ondernemingen.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Gemeentebureau is op de eerste plaats de logische partner en het verlengstuk van de gemeente voor informatievraagstukken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het genereren van managementinformatie afkomstig uit bestaande applicaties of een datawarehouse. Gemeentebureau biedt uw organisatie tevens de volgende diensten: ondersteuning bij toolselectietrajecten, quickscans, werkplekbegeleiding, het geven van trainingen/cursussen en ondersteuning voor applicatiebeheer.

Bij Gemeentebureau hebben we verstand van de werkprocessen bij Belastingdiensten (gemeentes en waterschappen) alsook de lokale belastingapplicaties. Ook personeelsinformatiesystemen kunnen op onze warme aandacht rekenen.

Daarnaast worden, in gezamenlijkheid met derden, diensten en producten aangeboden die zich al wel in de profitsector hebben bewezen en die goed passen in de Lokale Overheid. Denk hierbij aan op maatschappelijk verantwoorde wijze innen van facturen of belastingaanslagen en het inrichten en beheren van werkplekken.

Indien u een account aanmaakt en inlogt, heeft u toegang tot het afgeschermde gedeelte van deze website. Daar treft u -binnenkort- onder meer informatie over onze tarieven, tips en trucs bij het gebruik van uiteenlopende tooling en een overzicht van onze expertise.